
به وقت معرفی بهترین مارک هارد اکسترنال های موجود در بازار

چقد ما آدما دنبال بهترینها هستیم. بهترین مارک، بهترین جنس، و …، چرا؟ چون حس خوبی بهمون میده، اما مسئولیت بهترین بودن، همیشه بیشتره و کوچکترین اشتباه، ممکنه خیلی راحت اونا رو از دور خارج کنه. پس رقابتشون هم همیشه نفسگیره و مثل دوندههای دو ماراتن، گاهی در حد چند میلیثانیه است. حالا با این مقدمه روانشناسانه، میخوام ببرمت با هم توی بازار بچرخیم و ببینیم بهترین مارک هارد اکسترنال موجود، کدومه؟ در واقع من اینجا یه راهنمای خرید هارد اکسترنال نوشتم تا با خیال راحت بتونی خرید کنی. بزن بریم!
دنبال چه ویژگیهایی برای انتخاب بهترین مارک هارد اکسترنال باشیم؟
بهتر از من میدونی، تو انتخاب بهترینها، قانون صفر و یک وجود نداره، بعضی محصولات ممکنه از نظر یه ویژگی عالی باشن و بقیه از جهت یه ویژگی دیگه. پس مهم اینه که نیازهات رو لیست کنی و بری محصولی رو پیدا کنی که مجموعه این ویژگیها رو یا حداقل خیلیهاش رو داشته باشه.
داستان برند هم همینه. هر برندی با محصولاتشه که خوشنام یا بدنام میشه و در کل باید دید توی کارنامه کاریش، چه محصولاتی ارائه داده و چقدر اونا کاربردی و مفید هستن و البته نظر آدمایی که از اونا استفاده کرده بودن، چیه. راستش این روزا و به خاطر حضور پررنگ شبکههای اجتماعی و البته فروش آنلاین، خیلی راحت میتونی این نظرها رو پیدا کنی و حتی خودت دیدگاهت رو به همه اعلام کنی.
قابل حمل بودن
اگه بتونی هزینه کنی و هارد اکسترنال SSD بخری، وزن کمتری از نوع HDD دارن. البته قضیه فقط به اینجا ختم نمیشه:
** وقتی میری هارد HDD میخری، میتونی رومیزی (Desktop) بخری و یا پورتال. معمولا اولیها ظرفیتهای بیشتر دارن (تا 18 ترابایت) و دومیها، ظرفیت کمتری دارن (تا 8 ترابایت).
از نظر زیبایی
معمولا زیبایی هارد سلیقهایه. اما برندهایی مثل وسترن دیجیتال سعی میکنن هاردها رو با رنگهای مختلف تولید کنن. هاردهای ایدیتا و ترنسند هم تا حد زیادی روی این موضوع کار کردن و میتونی مدلهای جالبی از اونها رو پیدا کنی.
ظرفیت هارد
اگه میخوای اطلاعات معمولی مثل عکس، فیلم و سریال و یه سری اطلاعات آموزشی رو داخل هارد اکسترنال پر کنی، به نظر من بهترین مارک هارد اکسترنال 2 ترابایترو بخری و پول کیفیت بدی، بهتر از اینه که یه هارد معمولی با ظرفیت بالا بخری. اما اگه اهل ذخیره کردن هر فایل و دادهای هستی، حتما به ظرفیتهای بیشتر فکر کن (دیگه نیاز نیست بگم، هرچقد پول بدی، همونقدر آش میخوری!)
سرعت بیشتر برای نوشتن و انتقال داده
همه عاشق سرعتان، به خصوص وقتی عجله داری. پس سرعت هارد رو دست کم نگیر و اگه تونستی پرسرعت ترین هارد اکسترنالی که پیدا کردی رو بخر. سرعت هارد رو (HDD) با تعداد چرخش در دقیقه (RPM) مشخص میکنن و مدلهایی که الان در بازار موجودن، بین 5400 و 7200 دور در دقیقه متفاوت هستن. سرعت انتقال داده USB 3.1 تایپ C، 10 گیگابیت بر ثانیه است. این نوع رابطها، 20 برابر سرعت انتقال دادهشون بیشتر از USB 2.0 و دو برابر USB 3.0 است.
سرعت انتقال USB 3.1 هم بیشتر از سرعت 6 گیگابیت بر ثانیه SATA III است. اما سرعت هارد به نوع رابط و USB هم ربط داره. ینی اونایی که USB 3.2 هستن، قدرت بیشتری برای سرعت بیشتر دارن و همینطور که عددش کم میشه، سرعت هم افت میکنه. تازه مدل SATA و انواعش رو هم داریم.
کاربردی که هارد اکسترنال داره
معمولا هارد اکسترنال برای ذخیره فایلهای شخصی (فیلم و عکس، پروژهها و فایلهای آموزشی)، گیم، طراحی و دیزاین و مشابه اون استفاده میشه و شما باید بهترین مارک هارد اکسترنالرو با توجه به کاربردش برای خودت انتخاب کنی.
جنس بدنه محصول
فعلا که پلاستیک و فلز و یا ترکیب این دو، دو متریال اصلی در ساخت هارده. اونهایی که بدنه فلزی و یا پلیمری دارن، قیمت هارد اکسترنال رو بالاتر میبرن.
میزان مقاومت نسبت به آب، حرارت، ضربه و شوک
HDD ها معمولا مقاومت کمتری نسبت به همه این موارد دارن تا SSD ها. البته وقتی به سراغ انتخاب مدلهای مختلف هارد اکسترنال میری، متوجه میشی، بعضیهاشون مقاومت خوبی در برابر ضربه و شوک پیدا کردن که به دلیل ساختار بدنه اونهاست.
با توجه به این ویژگیها، حالا به معرفی بهترین مارک هارد اکسترنال در بازار ایران میرسیم:
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
بهترین مارک هارد اکسترنال
من بهترین برندها و در نتیجه برترین محصولات رو بر اساس کاربری و مجموعه چندتا ویژگی انتخاب کردم و برای این انتخابم، نظرات کاربران اون محصول رو از سایتهای مرجع (مثل آمازون) در نظر داشتم:
1. بهترین مدل هارد اکسترنال غیر قابل حمل، مدل My Book (برند وسترن دیجیتال)
محصول هارد اکسترنال وسترن دیجیتال، از جهت هزینه، ظرفیت و ویژگیها در بهترین حالت قرار داره و معمولا تا ظرفیت 18 ترابایت در بازار موجوده و در لیست بهترین مارک هارد اکسترنال بازار قرار میگیره.
ویژگیهای اختصاصی WD My Book USB 3.0, 4TB
- ظرفیت موجود در بازار: 3 تا 18 ترابایت
- رابط: USB 3.0
- ابعاد محصول: 170.18* 139.7* 48.3 میلیمتر
- سرعت نوشتن: 177.3 مگابایت بر ثانیه
سرعت خواندن: 171.5 مگابایت بر ثانیه

چرا هارد اکسترنال وسترن دیجیتال MY Book؟
- قیمت مناسب
- سرعت بالای هارد
- دارای نرمافزار بکاپ گیری
- دارای قابلیت رمزگذاری 256-bits AES Encryption
نکتههای منفی My Book
- بزرگ (غیر قابل حمل)
نیاز به پر
یز برق
2. بهترین مارک هارد اکسترنال ضدضربه، مدل ای دیتا HD710PRO
هارد اکسترنال ای دیتا، رقیب جدی برندهای مطرح آمریکایی مثل وسترن دیجیتاله، مدلهای خیلی خوبی برای ارائه داره و اگه بودجه بیشتری برای خرید هارد داری، این مدل انتخابی، پیشنهاد منه. یکی از ویژگیهایی که باعث شده این برند در دسته بهترین مارک هارد اکسترنال قرار بگیره، ضد ضربه بودن محصولاتشه.

ویژگیهای اختصاصی HD710PRO
- ظرفیتهای موجود در بازار: 1 تا 5 ترابایت
- رابط: USB 3.0
- ابعاد محصول: 96*132.1*25.6 میلیمتر
- وزن محصول: 390 گرم
چرا HD710 Pro؟
- سرعت بالا برای انتقال دادهها
- مقاوم بسیار خوب در برابر ضربه
3. بهترین هارد قابل حمل با صرفه اقتصادی، مدل My Passport
به جرات بگم My Passport گذرنامه ورود شما به دنیای ذخیره دادهها در مقادیر خیلی زیاده. محصولی متعلق به وسترن دیجیتال که قیمت خیلی مناسبی نسبت به رقیبهای دیگه داره و البته کیفیتی که ناامیدت نمیکنه و انقدری محبوبه که میتونه بار بهترین مارک هارد اکسترنال رو یدک بکشه.
چرا My Passport؟
- قیمت بسیار اقتصادی
- طراحی زیبا
- سرعت انتقال داده عالی: 1050MB/s سرعت خواندن و 1000MB/s
نکتههای منفی My Passport
- سریعتر از این محصول هم داریم.
- برای اتصال به مک، مناسب نیست. البته بعد از فرمت کردن، قابل استفاده میشه.
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
سخن آخر
1. سیگیت، ترنسند، سن دیسک و سامسونگ برندهای دیگهای هستن که در بازار وجود دارن و اونها هم فروش خوبی دارن. معمولا همه این برندها با هم رقابت میکنن و ویژگیهایی که برای ساخت هارد اکسترنالها در نظر میگیرن، مشابه هست.
2. یکی از تفاوتهایی که برندها و محصولاتش دارن، میزان طول عمر، کیفیت و گاهی اوقات سرعته. هرچی هاردی که میخری، نسبت به ضربه، آب، حرارت جونسختتر باشه و البته سرعتش هم مثل فلوکس واگنهای قدیمی نباشه، بعداً راحتتر خواهی یود.
3. کاربرد، مساله مهمی در انتخاب نهایی هارد اکسترناله. پس وقتی روی محصولی کراش داشتی، پیشنهادم اینه اول ویژگیهاش رو از چندتا سایت معتبر (مثل بوبوکو) بخونی و بعدش دکمه خرید رو بزنی.
4. پس وقتی این سوال ذهنتو درگیر کرد که بهترین مارک هارد اکسترنال چیه؟ یادت باشه با توجه به کاربردی که میخوای، ویژگیها و محصولاتی که هر برندی داره، جواب این سوالت رو پیدا کنی.
راستی اگه دوست داری، از تجربههات به ما بگو، طرفدار کدوم برندی موقع خرید تجهیزات دیجیتال مثل هارد اکسترنال، اینترنال و … .
پیشنهاد می کنیم مقاله معرفی بهترین هارد اکسترنال سیلیکون پاور با قیمت روز را مطالعه بفرمایید.